Lid worden

 

Welkom bij Paardensportvereniging St.Isidorus, 

Wij zijn een vereniging in Sprundel die ongeveer 70 leden telt, bestaande uit actieve en rustende leden. De leden komen zowel uit Sprundel als uit de omliggende dorpen. Ons ledenbestand bevat zowel recreatieve paardenliefhebbers als fanatieke wedstrijdruiters. En we proberen voor hen allemaal wat activiteiten te organiseren.

Elk jaar omstreeks april wordt er een voorjaarsvergadering gehouden waarvoor je tijdig een uitnodiging ontvangt. Op deze jaarvergadering wordt o.a. de planning voor het komende jaar bekend gemaakt. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn de Teugel en Leidsel-rit (voor recreatieruiters en menners), een clubdag met BBQ en een ploegwedstrijd (voor aangespannen ploegers en menners). In november vindt de najaarsvergadering plaats. Tevens organiseren we regelmatig een indoorwedstrijd en om de 5 jaar een Concours-Hippique.

Behalve de informatie op deze website gaat verdere informatie naar onze leden via de "Isidorus-Nieuwsbrief" en de bode van de Gemeente Rucphen.

De huidige contributie van onze vereniging is voor stille leden en menners €25,-  KNHS actief rijdende leden € 27,50 per jaar. Van een actief rijdend lid verwachten we dat deze minimaal twee keer per jaar helpt bij activiteiten. Kun of wil je niet helpen, dan kun je kiezen voor een passief rijdend lidmaatschap, de contributie van de vereniging bedraagt dan €52,50 per jaar.

Geef je je op als actief rijdend lid dan wordt aan het einde van het jaar gecheckt of je inderdaad geholpen hebt, zo niet dan wordt het alsnog omgezet naar een passief rijdend lidmaatschap.

Wanneer je een startpas aanvraagd om wedstrijden te kunnen rijden, ontvang je hiervan rechtstreeks een factuur van de KNHS.  De contributie van de KNHS en de kringbijdrage worden door de vereniging aan je in rekening gebracht. Om het betalingsverkeer te vereenvoudigen werken wij met automatische machtigingen. Om lid te worden van St.Isidorus is dit een verplichting.  

Hoe bepaalde zaken geregeld zijn binnen onze vereniging kun je nalezen in de Statuten en het Algemeen Reglement op deze website. 

De tarieven van de KNHS en allerlei overige informatie kunt u vinden door op de link rechts bovenaan te klikken. Tevens worden alle wedstrijd-rijdende leden geadviseerd regelmatig op de site van onze kring (West-Brabant) te kijken.

 

aanmeld formulier nieuwe leden
aanmeldingsformulier nieuwe leden.pdf (390.07KB)
aanmeld formulier nieuwe leden
aanmeldingsformulier nieuwe leden.pdf (390.07KB)

 

 

 

 

machtiging formulier
machtiging formulier.pdf (473.83KB)
machtiging formulier
machtiging formulier.pdf (473.83KB)

 

 

 

 

 

 

 

Stuur deze ingevulde en ondertekende formulieren per post naar onze secretaris, het adres staat op het formulier. Uw aanmelding wordt vervolgens besproken in de bestuursvergadering, conform onze statuten dient het bestuur in te stemmen met uw toelating als lid.